



Day	Timing	Programme	hours	Room			
Before ISP							
			ı				
Sun. 27/05		arrival at accommodation (individual)					
Mon. 28/05	08:00-09:00	***BREAKFAST*** for students (cafeteria)	1 h				
	09:00-09:30	teachers: welcome	0,5 h				
	09:30-10:30	teachers and students: group work to get acquainted	1 h				
	10:30-10:45	little***BREAK***	0,25 h				
	10:45-12:45	teachers and students: Open Space Workshop: DCP vs. national care process/NCP	2 h				
	12:45-13:45	***BREAK*** LUNCH	1 h				
	13:45-15:45	teachers and students: exchange about testing first case, batch 1 (StP-CVD, FUL-Lactose Intolerance, ANT-GDM, GRO-Colon Cancer, NB-Obesity) and about the pre-tasks of first case, batch 2	2 h				
	15:45-16:15	***BREAK*** ***GROUP PHOTO***	0,5 h				
	16:15-18:15	teachers only: consortium meeting, optional	2 h				
	08:00-09:00	***BREAKFAST*** for students (cafeteria)	1 h				
	09:00-10:30	teachers and students: TESTING round 1 batch 2 (StP-T2DM, FUL-Coeliac Disease, ANT-Kidney Disease, GRO-Intensive Care, NB-Bariatric Surgery), test didactic aspects, attractiveness and usability of the MOOC	1,5 h				
	10:30-11:00	***BREAK***	0,5 h				
Tue. 29/05	11:00-12:30	teachers and students: continue TESTING round 1 batch 2	1,5 h				
	12:30-13:30	***BREAK***LUNCH	1 h				
	13:30-16:30	students only: preparation for the presentation round 1, batch 2 (as a 'main-presenter' on Thursday) teachers only: consortium meeting	3 h				
	16:30-17:30	Input: Shelly Rachman-Elbaum (webinar)	1 h				
	17:30-19:00	Visiting the Neubrandenburg Center of Nutrition and Food Technology (ZELT) OR tour through the UAS Neubrandenburg	1,5 h				
	00.00 00.00	***DDC \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \	1 6				
Wed. 30/05	08:00-09:00	***BREAKFAST*** for students (cafeteria)	1 h				
	09:00-10:30	teachers and students: TESTING round 2 batch 2	1,5 h				
		with a new student group (StP-T2DM, FUL-Coeliac					
		Disease, ANT-Kidney Disease, GRO-Intensive Care,					
		NB-Bariatric Surgery), test didactic aspects, attractiveness and usability of the MOOC					
	10.20 11.00	***BREAK***	056				
	10:30-11:00	DKEAK	0,5 h				

This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.





		teachers and students: continue TESTING round 2	1,5 h	
	11:00-12:30	batch 2, test didactic aspects, attractiveness and		
		usability of the MOOC		
	12:30-13:30	***BREAK*** LUNCH	1 h	
	14:00-15:30	dragon boat race on Lake Tollense	2,5 h	
	15:30-17:00	"speurtocht" = group game OR free time	1 h	
	18:00 –	campus party for students and teachers		
	open end			
	09:00-10:00	***BREAKFAST*** for students (cafeteria)	1 h	
Thu. 31/05	09:00-12:30	teachers only: consortium meeting	3,5 h	
	10:00-12:30	students only: preparation for the presentation round 2, batch 2 (as a 'co-presenter'), finish presentation round 1, batch 2	2,5 h	
	12:30-13:30	***BREAK***LUNCH	1 h	
	13:30-15:45	plenum session: case presentation, 20 minutes + 25 minutes discussion for each case	2,25 h	
	15:45-16:15	***BREAK***	0,5 h	
	16:15-17:45	plenum session: case presentation, 20 minutes + 25 minutes discussion for each case	1,5 h	
	07:00-08:00	***DDEAVEACT*** for atudants (cofetoria)	1 h	
		BREAKFAST for students (cafeteria)		
Fri. 01/06	08:00-11:00	teachers only: consortium meeting	3 h 3 h	
	08:00-11:00	students only: working on a presentation, article, summary, exchange experiences,	311	
	11:00-13:00	Evaluation ISP'18	2 h	
		the students present the results of working as part of the		
		evaluation (to amend the evaluations from the teachers)		
	13:00-14:00	***END*** farewell drink + snacks/sandwiches	1 h	
Afterwards				
Aiterwards				

Location addresses:

Hochschule Neubrandenburg Brodaer Straße 2 17033 Neubrandenburg











